• Like ons:
eng ned
MENU
Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop

Italiaanse kookworkshop: “La Cucina di Mamma”

Volgens Italianen kan niemand kan zo lekker koken als hun moeder. De perfectie van een ‘pasta al dente’ en een goed uitgebalanceerde saus van ‘pomodori’ met basilicum: het is een kunst. Een kunst die we in het Amsterdam Art Center maar al te graag naar onze kookstudio halen. Tover jij na het volgen van deze Italiaanse kookworkshop een kleurrijke, Italiaanse maaltijd op het bord?

Professionele kok

Onder begeleiding van een professionele kok ga jij met je collega’s in onze kookstudio in Amsterdam aan de slag met het voorbereiden van de lekkerste Italiaanse gerechten. Deze kok heeft ruime ervaring met de Italiaanse keuken én het geven van kookworkshops, zodat jij en je collega’s een smaakvolle, maar bovenal leerzame ervaring krijgen. De tips & tricks die jij leert tijdens de kookworkshop, kun je vervolgens thuis inzetten om jouw ‘familia’ te verwennen met karakteristieke gerechten uit Italië.

Italiaanse kookworkshop - pasta draaien

Het menu van de kookworkshop

De Italiaanse kookworkshop draait natuurlijk helemaal om ‘la cucina di mamma’, oftewel, de keuken van de Italiaanse moeders waar menig Italiaan met gepaste melancholie op terugkijkt. Haar gerechten staan centraal. Dat kan een knapperige bruschetta zijn om de maaltijd in te wijden, smaakvolle rolletjes van courgette met tonijn of een zwoele, zoete panna cotta met amarettosiroop. Het menu ligt niet vast: we kunnen rekening houden met dieetwensen en staan open voor suggesties.

Samen opeten

De gerechten die je tijdens de Italiaanse kookworkshop met je teamgenoten bereidt, eet je daarna gezellig samen op. We zullen zorgen voor een lekkere wijn erbij om de maaltijd compleet te maken. Zeker als je overdag een event in het Amsterdam Art Center hebt gehad, is deze kookworkshop een te gekke afsluiter van de dag.

Dus… verander jij met je collega’s onze kookstudio in Amsterdam tijdelijk in een cucina Italiana? Je bent welkom.

De Italiaanse kookworkshop kost € 85,- ex BTW per persoon, dit is inclusief de drankjes (bier, wijn, frisdrank, water en jus d’orange). Het minimaal aantal personen is 12.

Reserveer de Italiaanse kookworkshop

Aanmelden workshop

Bekijk ook onze andere kookworkshops:

Aziatische kookworkshop

Meer informatie

Italiaanse kookworkshop

Meer informatie

Nederlandse kookworkshop

Meer informatie