• Like ons:
eng ned
MENU
Over ons

Over ons

“To be human is to become visible in this world while carrying what is hidden as a gift to others.” – David Whyte

Wij willen je helpen. Jouw gesprek met de wereld faciliteren. Met jezelf, je collega’s en partners. Daarom kom je even in een heel andere wereld als je het Amsterdam Art Center binnen treedt. Het is onze manier van zichtbaar zijn in deze wereld, onze gift aan jou.

Amsterdam Art Center gelooft in de kracht van:

• Inspiratie: tijdens een vergadering, workshop of training werkt kunst inspirerend
• Fun: genieten door alle zintuigen te prikkelen – van koken tot schilderen, van muziek tot samenwerken
• Gemak: alles onder één dak, gratis parkeren en een programma met verschillende activiteiten die perfect aansluiten
• Variatie: een breed aanbod van vergaderen, trainen, kookworkshops, schilderworkshops, teambuilding-activiteiten

De combinatie van ratio, creativiteit en een prettige sfeer is ongekend krachtig. Een inspirerende omgeving maakt dat je als organisatie ontzettend vruchtbaar bent tijdens een meeting of teambuilding-activiteit. Dat is onze drijfveer.

Mogen wij jou ons verhaal vertellen?

Het was 1988. Een liefde voor kunst en ondernemen vormde de bron van inspiratie voor Peter Maasdam om Nederland te inspireren met kunst. Kunstuitleen ART4U was geboren. Vijfentwintig mooie jaren volgden en zowel particulier Nederland als talloze organisaties ervaarden hoe kunst leidt tot inspiratie. Al snel werd ART4U, behalve toonaangevend specialist op het gebied van kunstuitleen, tevens lijstenmakerij, kunstzeefdrukkerij en een creatieve studio.

Het roer ging echter drastisch om in 2013 toen wij fantastische kansen zagen door te verhuizen naar het robuuste pand aan de Donauweg. Hier werd het decor geplaatst voor het Amsterdam Art Center. Kunstuitleen ART4U werd simpelweg KUNSTUITLEEN.NL en de industriële setting bleek al snel voor de bezoekers een inspirerende plek. De stap naar een vergadercentrum bleek klein.

Nu, met meer dan veertien sfeervolle vergaderzalen, is het Amsterdam Art Center niet meer weg te denken uit het Amsterdamse evenementenlandschap. Maar met alle vernieuwingen is Peter Maasdams visie onveranderd gebleven: kunst vormt nog altijd een belangrijke basis voor een inspirerende werk- of woonomgeving.

Zijn team, onder leiding van Mike Bosman, is een weerspiegeling van deze visie. Enthousiast, pluriform, flexibel en professioneel zijn de kenmerken van de collega’s van het Amsterdam Art Center. Zo is het Amsterdam Art Center uitgegroeid tot een van de meest unieke vergaderlocaties in Amsterdam, voorzien van een geheel eigen Kookstudio, waar je allerlei leuke groepsactiviteiten of teamuitjes kunt organiseren. Alles onder één dak.