• Like ons:
eng ned
MENU
Aziatische kookworkshop

Aziatische kookworkshop

Aziatische kookworkshop: “Secret Spices of Asia”

 

De Aziatische keuken is zo gedifferentieerd als het aantal landen op dit continent. Eigenlijk bestaat er niets zoiets als ‘de Aziatische keuken’. Maar als er iets is waar ze in het Oosten goed in zijn, dan is het wel het gebruik van kruiden. Fris, zoet en spicy worden in veel Aziatische landen op hoge temperatuur samengebracht tot gerechten die gezond en smaakvol zijn.

Koken onder begeleiding
Tijdens deze Aziatische kookworkshop reis je, samen met een professionele kok, af naar het Zuidoosten van Azië, waar je samen met je team een mix van Vietnamese, Thaise en Indonesische gerechten ontdekt. Je maakt kennis met diverse kooktechnieken die typerend zijn voor deze regio en leert welke smaken zo goed bij elkaar passen. De kok die jouw kookworkshop begeleidt, weet precies hoe de vork in de steel zit wat betreft Aziatische gerechten.

Op de menukaart
Wat je gaat maken, staat nog niet vast. We werken met een aantal typische gerechten, maar staan open om de Aziatische kookworkshop helemaal in te vullen zoals jij dat wilt. Bereid voor op verrassingen! Leg jij je graag toe op het vouwen van overheerlijke Vietnamese loempia’s? Dan zal je erachter komen dat dit niets met frituren te maken heeft. Als je juist een heerlijke Thaise soep ‘Tom Ka Kai’ gaat maken, maak je kennis met de frisse smaak van citroengras, spicy gember en exotische kokosmelk. Misschien tover jij banaan voortaan wel om in ‘pisang goreng’.

Samen koken, samen eten
Goed, en dan heb je enkele uren in de keuken gestaan, eventueel roulerend met andere collega’s en andere workshops. Hoe het ook zij, na een inspirerende dag en de geur van lekker eten, heb je honger. Alles wat jullie tijdens de kookworkshop hebben klaargemaakt, staat te wachten om opgesmuld te worden. Neem plaats aan tafel en geniet van de superlekkere gerechten die jullie tijdens de Aziatische kookworkshop hebben klaargemaakt.

Als jij deze Aziatische kookworkshop wilt meemaken, laat het ons weten. Wat wordt jullie ‘secret spice’?

De Aziatische kookworkshop kost € 85,- ex BTW per persoon, dit is inclusief de drankjes (bier, wijn, frisdrank, water en jus d’orange). Het minimaal aantal personen is 12.

Reserveer de Aziatische kookworkshop

Aanmelden workshop

Bekijk ook onze andere kookworkshops:

Nederlandse kookworkshop

Meer informatie

Spaanse kookworkshop

Meer informatie

Italiaanse kookworkshop

Meer informatie