• Like ons:
eng ned
MENU
Nederlandse kookworkshop

Nederlandse kookworkshop

Nederlandse kookworkshop: “In den Hollandsche Pot”

De Hollandse keuken bestaat. Sterker nog, er is meer te ontdekken dan alleen hutspot en boerenkool. Dat ontdek jij als je samen met het team de workshop ‘In de Hollandsche Pot’ in het Amsterdam Art Center volgt. Dan kom je erachter dat ragout hartstikke lekker is als je ‘m vers bereidt en dat je veel meer soorten puree hebt dan alleen die van aardappel.

Professionele kok voor de Nederlandse keuken
Tijdens de kookworkshop ga je onder begeleiding van een professionele kok aan de slag met klassiek Hollandse gerechten. Samen met deze kok kook jij heerlijke groenten en vlees, waarbij je de technieken leert die de beste smaak en voedingsstoffen in ere houden. Geen slappe, gekookte sperziebonen dus. De handigste tips & tricks passeren tijdens de kookworkshop de revue – die kun jij vervolgens gemakkelijk thuis inzetten.

Eten wat de pot schaft?
Nee, tijdens de Nederlandse kookworkshop gaat het niet om ‘eten wat de pot schaft’. Bovendien zal er geen hond in de pot te vinden zijn. Het menu stellen we namelijk in overleg samen. Je bereidt verschillende voor-, hoofd- en nagerechten voor, waarbij zowel vlees, vis als groenten ten tonele gaan. Met behulp van heerlijke kruiden en ingrediënten breng jij verse rodekool, knolselderij of parelhoen op smaak. Verrrrrukkelijk!

Etenstijd!
Zoals we in Nederland gewend zijn, is het rond een uur of zes etenstijd. Dan eet je alles wat je tijdens de kookworkshop hebt gemaakt gezellig met je collega’s op. Na de inspiraties en inzichten van de dag en de workshops die jullie – al dan niet roulerend – hebben gevolgd, zijn die gerechten meer dan welkom. Een lekker drankje erbij, en de avond is compleet. Eet smakelijk.

Voor liefhebbers van culinaire erfgoed uit eigen land is deze kookworkshop verrassend en een tikkeltje nostalgisch. Wil je dit meemaken? Leuk, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

De Nederlandse kookworkshop kost € 85,- ex BTW per persoon, dit is inclusief de drankjes (bier, wijn, frisdrank, water en jus d’orange). Het minimaal aantal personen is 12.

Reserveer de Nederlandse kookworkshop

Aanmelden workshop

Bekijk ook onze andere kookworkshops:

Italiaanse kookworkshop

Meer informatie

Spaanse kookworkshop

Meer informatie

Nederlandse kookworkshop

Meer informatie