• Like ons:
eng ned
MENU
Kookworkshops

Kookworkshops

“Lekker eten met zijn allen is top. Maar samen met je team leren hoe je heerlijke maaltijden bereidt, is een effectieve én leuke manier om je team te versterken.”

• Neem deel aan een gezellige kookworkshop in een volwaardige kookstudio in Amsterdam
• Maak gebruik van een professionele open keuken en kijk uit op de prachtige kunstgalerie
• Laat je begeleiden door een chef-kok en maak zo met het team de heerlijkste gerechten
• Versterk je team op een gezellige en smaakvolle wijze

Jouw cursus, jouw smaak. We zorgen dat plezier in koken hand in hand gaat met het lekkerste eten in diverse culinaire stijlen.

Koken met een groep maakt het team sterk

Samen koken is een ontspannen en bijzonder leuke manier om een training, vergadering of inspirerende workshop af te sluiten. Zeker als je al dat lekkers daarna samen kunt opeten! Zo’n kookworkshop in de Kookstudio van het Amsterdam Art Center is bovendien een dynamische manier om aan teambuilding te doen.

Door het werken in kleine groepjes ontstaat er namelijk een grote groepsdynamiek en een sfeer vol positiviteit. Een lekker wijntje, zelfbereide gerechten, de sfeervolle ambiance van onze kookstudio… En van iedere groep vertelt iemand hoe zij het gerecht bereid hebben. Applaus is onvermijdelijk.

Teamuitje Amsterdam

De verbindende werking van koken met een groep is een gegeven. Wij ontvangen in onze kookstudio in Amsterdam regelmatig bedrijfsteams die bij ons komen voor een teamuitje. En niet alleen voor eigen medewerkers; veel organisaties hebben onze Kookstudio ontdekt om hun klanten eveneens een beleving te bieden in de vorm van een kookworkshop. Vaak volgt men dan eerst een eigen gekozen programma in een van onze vergaderzalen en gaat men daarna met elkaar aan de kook. Daarnaast zien ook trainers en trainingsbureaus steeds meer de waarde in van een afsluitende kookcursus in onze Kookstudio in het Amsterdam Art Center. Elke teamvorm is welkom!

Veelzijdig koken in Kookstudio Amsterdam Art Center

Wil je je culinaire vaardigheden in groepsverband verbeteren in een creatieve ambiance? De Kookstudio van het Amsterdam Art Center staat in voor een culinaire en educatieve, maar bovenal leuke avond.

Ben je nieuwsgierig geworden? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

De koks van Kookstudio Amsterdam Art Center hebben de volgende kookworkshops voor je ontwikkeld:

Aziatische kookworkshop

Meer informatie

Italiaanse kookworkshop

Meer informatie

Nederlandse kookworkshop

Meer informatie

Spaanse kookworkshop

Meer informatie