• Like ons:
eng ned
MENU
Spaanse kookworkshop

Spaanse kookworkshop

Spaanse kookworkshop: “Vamos a la placa!”

Tijdens de Spaanse kookworkshop doen we zoals de Spanjaarden doen: we bereiden een flink aantal kleine hapjes en eten die als una familia op. We care, we share! Al die tapas belanden in kleine hoeveelheden op jouw ‘placa’, het Spaanse woord voor ‘bord’. Zo kun je al die heerlijke smaken leren kennen.

De professionele tapas-kok

Als jij en je collega’s willen deelnemen aan de Spaanse kookworkshop, zorgen wij dat er een professionele kok aanwezig is die de Spaanse keuken en de bijpassende kooktechnieken goed kent. Deze kok legt stap voor stap uit hoe je de gerechten bereidt en welke ingrediënten voor de beste smaaksensaties zorgen. Deze handige tips & tricks kun je vervolgens thuis in eigen keuken toepassen.

Het tapas-menu

De Spaanse keuken biedt echte vleeseters én bezielde vegetariërs een mooi aantal gevarieerde gerechten. Zo kunnen de klassieke ‘albondigas’ (gehaktballetjes in tomatensaus) gepaard gaan met gegrilde groenten, een frisse, groene salade of een overheerlijke Catalaanse kip. Tapas lovers ruilen de Vlaamse frites bijvoorbeeld maar al te graag in voor ‘patatas bravas’ met een pittige, rode saus. Waarschuw het thuisfront van tevoren, want de knoflooktenen zullen rijkelijk in de gerechten terug te vinden zijn…

Maken en eten

Nee, geen mañana mañana-mentaliteit tijdens de Spaanse kookworkshop: jullie willen immers diezelfde dag nog kunnen genieten van de tapas. Na afloop van de dag, die mogelijk gecombineerd wordt met een event, gaan we samen aan tafel om de gerechten op te eten. Daar hoort natuurlijk lekkere wijn bij. We zullen echter geen Spaanse tijden voor het avondeten aanhouden: je honger wordt op tijd gestild.

¿Muy bien, si?

 

Reserveer de Spaanse kookworkshop

Aanmelden workshop

Bekijk ook onze andere kookworkshops:

Aziatische kookworkshop

Meer informatie

Spaanse kookworkshop

Meer informatie

Italiaanse kookworkshop

Meer informatie