• Like ons:
eng ned
MENU
Art & Food in het Amsterdam Art Center

Art & Food in het Amsterdam Art Center

amsterdam-art-center-art-food-event-18-oktober-2016-3Woorden kunnen maar zoveel. De ervaring zelf helemaal doorleven, zegt echter veel meer. Zeker in het Amsterdam Art Center! Daarom besloten wij de daad bij het woord te voegen en onze klanten en prospects een tipje van de ijsberg te laten zien van alle toffe dingen die we in het AAC doen. Afgelopen 18 oktober was het zo ver: ons Food & Art Event vond plaats. Juist ja, kunst en: Heel. Lekker. Eten.

Voordat we je jaloers maken met alle herinneringen van de dag, weet dat we deze dag opnieuw zullen herhalen. Hou 14 maart 2017 dus maar vast vrij, want wat je te wachten staat, is een dag met een veelzijdig en vooral inspirerend programma. Oh, en Heel Lekker Eten natuurlijk: wie weet maak jij die borrelhapjes wel zelf…

Even terugblikken…
Om je een beeld te geven van dit event, blikken we graag kort terug op 18 oktober. Een goede bak koffie had iedereen wakker genoeg gemaakt om zich voor te bereiden op een zinderende middag vol creativiteit. En voor wie nog even tijd nodig had om te acclimatiseren na de rondleidingen, was het de speech van Peter die de spirit van de dag inluidde.

De daadwerkelijke ervaring lag echter in de drie workshops, waarvan men aan twee kon deelnemen. Workshops waar men op allerlei manieren nog langere tijd plezier van zou hebben – om over diens omgeving maar niet te spreken. Zo kunnen we ons voorstellen dat – behalve de aanwezigen van de dag – menig partner en kinderen hebben mogen smullen van de loempiaatjes, kip-sticks en zelfgemaakte chilisaus die men tijdens de kookworkshop heeft leren maken. Met een beetje geluk hangt er hier en daar – op kantoor of thuis – een zelfgemaakt kunstwerk aan de muur dat tijdens de workshop schilderen is gecreëerd. En wellicht dat de lezing ‘krachtig presenteren’ al voor de nodige oraties heeft gezorgd.

Zelfs al zouden de viskoekjes thuis verbranden, of wekt het kunstwerk een andere reactie op dan gehoopt, was het juist het proces waar iedereen ten volste van genoot. Het plezier in het creëren, in het leren en in het doen was het mooiste geschenk voor iedere deelnemer. Bovendien was het geweldig om te zien welke contacten er onderling werden gelegd en men met een groter netwerk het pand verliet. Daarom willen we iedereen heel hartelijk danken voor de aanwezigheid. Samen hebben we echt een onvergetelijke dag ervan gemaakt. Een herinnering waar we heel plezierig op terugkijken: THANKS!

Bekijk hier de foto’s van het Event

Kom je ook?
In iedereen schuilt wel een kunstenaar. En al zijn je kookkunsten misschien niet om over naar huis te schrijven, toch vind je Heel Lekker Eten ongetwijfeld een fantastische bezigheid. Wat we precies op 14 maart zullen gaan doen? Dat blijft nog even een geheim… maar de ingrediënten van kunst, lekker eten en goed netwerken zullen hoe dan ook aanwezig zijn.

Kom dat zelf ook ervaren en geniet!
(Of ken je iemand die hiervan kan profiteren, stuur hem/haar deze pagina door)

aanmelden-art-food-event-14-maart-2017

Laat een reactie achter